Aprendre amb valors és un canal de comunicació i de relació amb les escoles de Catalunya i els nens que participen de les activitats que proposem.

En aquest site trobareu totes les activitats pedagògiques que impulsem amb l’objectiu de fomentar la cultura, l’art i l’educació en els valors a través de molt diferents tallers i accions diverses adreçades als infants i joves.

També trobareu les visites al patrimoni cultural i activitats sobre el medi ambient en entorns naturals, una manera diferent i motivadora d’aprendre.

A cada activitat de la guia, trobareu referenciat el lloc on es fa, el nivell educatiu a què s’adreça i el seu àmbit temàtic. Les escoles poden trobar tota la informació per inscriure-s’hi.

Tant la Fundació Antigues Caixes Catalanes, nascuda per continuar la tasca de les obres socials de les caixes a tot Catalunya, com la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació 1859 Caixa Sabadell i la Fundació Antiga Caixa Terrassa, en col·laboració amb el Grup BBVA, creiem que aquests programes educatius complementen la formació que els joves reben als centres docents.

Us animem a consultar els diversos espais i que els continguts siguin del vostre interès.

Esperem retrobar-vos en alguna de les activitats!