Activitat a les escoles

Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Àmbit Catalunya

Informació de l'activitat

...
LLoc
Acte de lliurament: Centre Cultural Terrassa
Organització:
Fundació Antigues Caixes Catalanes, Fundació Antiga Caixa Terrassa i BBVA

Informació i inscripcions:El Concurs BBVA de Dibuix Escolar es va instituir l’any 1982 i té per objectiu servir d’estímul per desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes de primària en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, a la vegada que llegeixen en català i aprenen sobre diverses temàtiques. 

Amb aquesta iniciativa, els mestres poden treballar els contes al centre docent des de vessants tan diverses com la plàstica, la llengua catalana i els valors socials i cívics.

Els contes, escrits per Júlia Prunés, treballen diverses competències emocionals, i els treballs premiats il·lustraran un nou llibre de contes de la col·lecció “Concurs de Dibuix Escolar”, publicat per Editorial Mediterrània.

El concurs està obert als alumnes de totes les escoles d’educació primària, així com les d’educació especial, de Catalunya.

Enguany, Sis contes per cuidar el planeta són històries alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’Organització de les Nacions Unides es proposa assolir per tal de “Transformar el món” mentre arriba l’any 2030, i que ens volen conscienciar de la importància de cuidar el planeta.


Nivells recomanats

Cicle inicial de primària Cicle mitjà de primària Cicle superior de primària Educació especial


Àmbit temàtic

Educació artística: visual i plàstica