Vic

aliMENTa’t

aliMENTa't

Informació de l'activitat

...
LLoc
Fundació Mil·lenari
Plaça Mil·lenari 2, 1r Vic
Dates
A convenir.
Horari
De dilluns a divendres de 10.00 h a 12.30 h
Durada
2,5 h
Preu
10 €/alumne . 20 % de dte. a les escoles i a les AMPA clients de BBVA
Organització:
Fundació Mil·lenari

Informació i inscripcions:

formacio@fundaciomilenari.cat
938866510
http://www.fundaciomilenari.cat

DSC04597r

aliMENTa’t us ofereix la possibilitat de reforçar i ampliar coneixements que s’estan desenvolupant a l’escola i que són imprescindibles per assolir bons hàbits i créixer com  a persones de manera lúdica i participativa.

 Proposem tallers personalitzats segons les necessitats del grup:

– Reforçar l’estudi del cos humà i els òrgans: Detectarem i classificarem els aliments que són bons per cada òrgan: cor, ronyons, fetge i altres. I a l’aula prepararem una recepta divertida i bona.

– Potenciar la integració de diferents cultures: Cuinarem receptes tradicionals de diferents països i descobrirem nous gustos que faran las delícies del nostre paladar. Prendrem consciència de tot el que tenim en comú i de la riquesa que comporta la diversitat.

-Interioritzar la piràmide dels aliments: Treballarem quins són els aliments que hem de menjar cada dia, setmanalment o només en ocasions especials. Veurem la importància dels hàbits saludables i com pot ser de divertit menjar bo i sa.

 

Objectius:

Treball transversal. A part de l’objectiu principal d’aquesta activitat, incidirem en el coneixement dels productes de temporada, la combinació de sabors, etc. També reforçarem coneixements matemàtics (despeses, pesos), així com l’organització i la higiene. Un munt de conceptes importants pel futur més immediat.

Altres aspectes d’interès:

Recomanem treballar prèviament a l’escola els objectius del taller seleccionat per tal d’aprofitar-lo al màxim. Fundació Mil·lenari us proporcionarà el material necessari per les activitats a l’aula.

Els dimarts es pot fer una visita al mercat setmanal de Vic.

Us convidem a fer-nos noves propostes sobre temàtiques que estigueu treballant o que vulgueu reforçar, amb l’objectiu de poder-les desenvolupar conjuntament.

 


Nivells recomanats

Llar d'infants 1r cicle ed. infantil 2n cicle ed. infantil Cicle inicial de primària Cicle mitjà de primària Cicle superior de primària Campus/casals per a nens de 3 a 10 anys Educació especial


Àmbit temàtic

Coneixement del medi social i natural Educació en valors Educació per a la igualtat d'oportunitats